Project Manager

Ocean Labs Sverige

Din utmaning

Projektledaren är kontaktpunkten mellan kunder, leverantörer och intern verksamhet efter bokningstillfället. Du arbetar nära med chefen för Labs och kontaktar relevant kundansvarig för att säkerställa att det slutliga utförandet levereras mot brief, deadline och budget. Du kommer att arbeta i en energisk och snabbrörlig miljö, som kräver att du kan koordinera och leverera flera kampanjaktiveringar parallelt. Denna roll kommer att övervaka idégenerering och genomförande av några av de mest innovativa kampanjerna på marknaden.

Ansvarsområden

 • Ansvarig för att vägleda ett projekt genom den slutförda kreativa utvecklingen till det fysiska utförandet, se till att det levereras mot budget.
 • Arbeta tillsammans med Head of Ocean Labs Sweden med idégenereringsprocessen
 • Skaffa lämpliga produktionspartners, hantera anbudsprocessen, kvalitetskontroll och genomföra slutleveransen
 • Säkerställa maximal kundnöjdhet
 • Öka intäkter genom merförsäljning av kunder där så är lämpligt
 • Upprätthålla goda relationer med leverantörer och hyresvärdar
 • Kontakt med marknadsföringsteamet för att säkerställa att casematerial produceras baserat på innovativa kampanjer
 • Kontakt med PR-teamet för att maximera räckvidden på marknaden för kampanjen
 • Du kan då och då behöva arbeta utanför normal kontorstid om en kampanj går live under en kväll eller helg för att säkerställa smidig leverans.

Kvalifikationer/färdigheter

Kommersiell kunskap med bevisad förmåga att planera, förhandla och hantera komplexa och ofta tekniska projekt
Förmåga att prioritera och ta eget initiativ. Att skapa resultat och arbeta mot deadlines samt leverera kampanjer mot  budget är ett avgörande krav för denna roll. Utmärkt räkne- och problemlösningsförmåga, stark känsla för detaljer och kunna prestera bra under press. Minst 3 års erfarenhet av en integrerad roll i en kundnära miljö.
En grundläggande kunskap om kodning och appbaserad teknik är en fördel, men entusiasm för teknik och en aptit att lära sig är ett måste. En kreativ tänkare, som kan bidra till en idégenereringsprocess

Personliga egenskaper

 • Vi söker en person med en positiv, kan göra attityd
 • En lagspelare med gott sinne för humor
 • Är stolt över att leverera 100% kundnöjdhet
 • Du är organiserad och har ett starkt öga för detaljer
 • Behåller lugnet under press och kan hantera flera deadlines samtidigt
 • En utmärkt kommunikatör som kan bygga produktiva relationer på alla nivåer, både internt och externt

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att kontakta oss via labs@oceanoutdoor.se Vid frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Richard Stiller, Head of Labs Sverige, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på richard.stiller@oceanoutdoor.se

 

Development Manager

Etableringsavdelningen

I rollen som Development manager utvecklar du befintliga partnerskap samt skapar nya samarbeten med fastighetsägare, kommuner etc. Är du en person som vill mot en affärsnära roll, som har ett stort intresse för sälj och att etablera långsiktiga kundrelationer? Då kan det vara dig vi söker!

Vad Ocean Outdoor erbjuder dig

Hos oss på Ocean Outdoor blir du en del av ett företag med entreprenöriell och inkluderande miljö. Du som medarbetare ges stor frihet under ansvar och därmed flexibilitet. Detta är en möjlighet att vidareutvecklas i en dynamisk organisation som växer. Placering för tjänsten är centralt i Stockholm. Du erbjuds en möjlighet att tillsammans med övriga i teamet bidra till att fortsätta etablera Ocean Outdoors position på marknaden, det du och teamet åstadkommer går att kvantifiera. Hos oss är beslutsvägarna korta och präglas av samarbete och familjär stämning.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Development manager kommer dina arbetsuppgifter vara:

 • Prospektering mot kommuner och kommersiella intressenter.
 • Framtagande, genomförande av kontinuerlig uppföljning av partners.
 • Kvantifiera och förstå affären från ”ax till limpa”.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med partners.
 • Du är en god förhandlare som förstår innebörden av ett ”partnerskap”.

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller annan relevant utbildning och som har erfarenhet inom försäljning, marknad. Du har en förståelse för fastighetsvärlden/offentlig upphandling. Vi ser även att du både är van vid att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en person med högt engagemang, ett entreprenöriellt förhållningssätt som brinner för lönsamma partnerskap. För att passa in i rollen ser vi att du är en person som har ett sinne för affärer, älskar att knyta nya kontakter och är målfokuserad. Vi tror att du är trygg i din roll och har vana och tålamod att arbete med långa säljcykler. Du har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är kreativ, affärsmässig och att du drivas av att skapa och utveckla affärer. Du har förmågan att slutföra projekt och har ett gott sinne för siffror.

Om Ocean Outdoor

Ocean Outdoor driver några av de mest prestigefulla digital out of home (DOOH) platserna och nätverken i UK, norra och kontinentala Europa. Oceans portfolio i UK innefattar några av de mest ikoniska DOOH-ytorna såsom BFI IMAX och Landsec Picadilly Lights.

På senare år har Ocean haft en kraftig tillväxt både genom förvärv och organiskt där fokus stadigt legat på att fortsätta vara en ledande aktör inom det digitala utomhusmediet. Under inledningen av 2019 förvärvade man 3 nederländska utomhusbolag och följde senare under året upp med att förvärva 2 av Nordens ledande digital out of home aktörer i form av Visual Art och AdCityMedia, genom vilka Ocean nu har en stark närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt i nyckelstäder på den tyska marknaden.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera ditt CV via denna länk. I denna rekrytering samarbetar vi med Gazella. Vid frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Lovisa Fast, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på lovisa.fast@gazella.se.


© 2022 - Ocean Sweden