Vi på Ocean Outdoor är så stolta och glada att vi idag tillsammans med Perfect Fools har vunnit Grand Prix i “Årets Kampanj” för vår kund Friends. 

Stort tack till er som röstat och till er som ser till att göra barn och ungdomars vardag bättre och tryggare varje dag.

Se motivering nedan.

”Det är ingen nyhet för någon i det här rummet att vi lever i en värld där det hela tiden blir svårare att nå ut, men framför allt in, med vår kommunikation. Den ökade fragmenteringen av medielandskapet innebär även ett ökat behov av att nyttja flera medieslag och ökade medieinvesteringar för att nå igenom bruset.

 MEN. Ibland kan ett genialt användande av ETT medieslag, med en stark idé, en ny innovativ lösning, i rätt kontext och vid rätt tillfälle vända upp och ner på all logik.

Vinnaren av årets Grand Prix tar tag i en och ruskar om. Den avbryter din vardagsrutin där en försenad buss eller en utspilld kaffe kan tyckas vara ditt största problem. Vi påminns brutalt om att någon annans vardag är fylld av ”problem” av en helt annan karaktär. Den typ som infiltrerar och infekterar de utsattas liv, utan insyn och möjlighet till hjälp av föräldrar och andra vuxna.

Vi lyfter på hatten för denna annonsör som med sin kampanj lyckas med konstycket att skapa ringar på vattnet långt bortom sin budget, där konversationen kring nätmobbing inte lät vänta på sig. Resultaten talar sitt tydliga språk där de vuxnas kännedom om nätmobbning ökade markant och gav dem viktiga insikter i alltför många barns vardag”.

Läs mer om övriga vinnare här:
https://www.stockholmmediaweek.com/nyheter/arets-basta-kampanjer-utsedda/

https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/marknadsforing/de-kammar-hem-arets-kampanj/