Ocean Sweden förbereder sig för ett händelserikt och spännande år.

I vårt svenska nyhetsbrev skrev vi nyligen om att Ocean växer, inte bara med en utan flera nya teammedlemmar.

Både marknadsföring, försäljning, ekonomi, Ad-ops samt IT och Asset Mgmt har alla rekryterat ny personal.

Vi vill passa på att presentera några av dem:

  • Daniel Axelsson, Nordiska Marknadsavdelningen
  • Veronica Cardona, Ad-ops
  • Sebastian Hansen, Ekonomi
  • Rebecka Zellman, Nordiska Marknadsavdelningen

Daniel är vår nya senior Art Director och kommer att bli en avgörande hörnsten i vår växande nordiska marknadsavdelning. Han, liksom Veronica, har tidigare varit en del av både Ad City Media och Ocean Mediatech innan han kom till oss på Ocean Outdoor.

Veronica har varit en del av Ocean-familjen i flera år och arbetat både för Ad City Media och sedan Ocean Mediatech, innan hon kom till oss på Ocean Outdoor. Hon är vår go to person för allt gällande banner- och tryckrelaterade frågor, vår egen OOH-magiker.

Sebastian är vår nya sifferguru, han talar flytande Excel och är en nyckelperson på vår ekonomiavdelning, där han arbetar som controller.

Rebecka började på Ocean redan i slutet av 2021 och var en viktig pusselbit för att göra Digital Creative Competition till den succé det blev. På Ocean är hennes roll, motion designer, men hennes kunskap och arbete kommer till liv inte bara i vårt marknadsföringsmaterial utan också genom hennes livfulla personlighet. Innan Rebecka började på Ocean har hon studerat på Medieinstitutet där hon läste Graphic Design.

Vi välkomnar er alla till familjen på Ocean.