Ocean Outdoor öppnar har den här veckan ett celebert kreativt gästspel av instagramkreatören Pablo Rochat. Ambitionen är att undersöka hur en kreativ ursprungsidé inriktad på en annan kanal kan migrera och beröra inom Digital Out Of Home.

Rochat som vunnit både i både Cannes Lions och Webby Awards har ett förflutet på Goodby Silverstein & Partners samt Microsoft och är en kreatör med Instagram som främsta plattform där hans 1 000 000 följare löpande tar del av hans underfundiga material.

Vår kreativt ansvarige, Staffan Eliasson, kontaktade honom för ett par månader sedan och de började diskutera hur ett samarbete skulle kunna se ut. Vi vill undersöka hur digitalt content avsett för en specifik kanal kan migrera över till en annan eftersom det ger oss värdefulla insikter att dela med oss av i samtal med byråer och kunder. Pablo gått igenom sin portfolio och valt ut specifika alster som han vill testa i en Digital Out Of Home kontext. Vi försöker jobba efter devisen att allt som behövs är en idé och därför är det häftigt att Staffan gått hela vägen från idé till samarbete med Pablo, säger Jesper Albansson, Nordic Marketing & Communications Director, Ocean Outdoor.

Pablo Rochats material kommer visas på Oceans ICON-ytor samt MOOD Stockholm med start idag.

Vill man kolla in Pablo på instagram så finns han här:
https://www.instagram.com/pablo.rochat/

För mer information:

Jesper Albansson
Nordic Marketing & Communications Director
Ocean Outdoor
Jesper.albansson@oceanoutdoor.se
+46 708 33 55 50