Reach

Vi har ett rikstäckande DOOH-nätverk som erbjuder anpassad räckvidd. Det innebär att du kan planera dina kampanjer för maximal nationell eller lokal räckvidd.

Vårt erbjudande är skalbart så att vi tillsammans kan sätta samman den bästa och mest effektiva kampanjlösningen för att nå era målsättningar.

 • Prislista Ocean Outdoor 2020 SWEDownload
 • Pricelist Ocean Outdoor 2020 ENGDownload
 • Ad Network

  Vårt team har lång erfarenhet av alla kategorier inom OOH och det är Ocean som driver DOOH framåt genom innovation, teknik och digital räckvidd. Sammantaget gör det att vi oavsett om du vill nyttja kraften i full motion DOOH, använda traditionell OOH eller kombinera de båda kommer att ge dig en kraftfull kampanj.

   

   Digital Out of Home

   Ocean har Sveriges största Digital Out Of Home nätverk med en uppsjö av möjligheter. Stora impact-ytor, dynamiska och datadrivna möjligheter drivet av kreativitet och flexibilitet.

   Vår passion och vårt ansvar är att driva Digital Out Of Home framåt och vi gör det genom The Art Of Outdoor. Titta närmare på våra materialspecifikationer och kreativa guidelines för mer information och inspiration gällande våra format och DOOH. 

   Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

   Eurosize

   Centralstationer och gatumiljö – vi erbjuder mer än 600 Eurosize ad-shells, strategiskt placerade vid några av landets mest besökta platser.

   Point of Sale

   Nu kan du nå hela vägen in i butik genom ICA och Oceans Point Of Sale nätverk. Ca 500 ICA-butiker landet över och 3 000 skärmar skapar landets i särklass starkaste Point Of Sale nätverk.

  • Ocean Outdoor – Point of SaleDownload
  • Golf Network

   Ibland vet du verkligen vad som förenar din målgrupp. Oceans Golf Network når 500 000 Svenska golfare årligen och ger dig en unik möjlighet till kommunikation i en positiv kontext.

   Ad Network Paket

   Välj från våra paket eller skapa en skräddarsydd lösning som möter ett specifikt kampanjbehov. Kontakta oss gärna för diskussion om hur vi kan hjälpa dig sätta samman kreativa lösningar med maximal leverans, oavsett om KPI:t är varumärkesbyggande eller taktiskt säljdrivande.

  • PricelistDownload