Partnerskap, annosörer och annonspublik

Vårt Asset Management team sätter en ära i att bygga och leverera marknadens bästa D/OOH erbjudande till förmån för partners och annonsörer och annonspubliken i fokus.

Digital Cities for Digital Citizens

Våra städer utvecklas till att bli digitala hubbar där data och teknik används för att förbättra medborgarnas liv. Parallellt med detta har människor en alltjämt växande digital kunskap och använder teknik i alla miljöer som Ocean verkar.

Vi ser framför oss att den framtiden är en hybrid mellan retail, nöje, arbete, affärer och boende.

Oceans premium D/OOH erbjudande bidrar till att facilitera digitala städer för digitala medborgare.

Mer än media – varför investera i DOOH

På Ocean jobbar vi utifrån en grund, baserad på åtta pelare när det kommer till vår etablering och asset management. Dessa pelare representerar var och en, viktiga fokusområden, som vi av erfarenhet vet bygger långsiktiga relationer och framgångar.

De bidrar till innovation och utveckling inom våra partnerskap och ger oss möjligheten att kalibrera såväl detaljer som övergripande affärsrelationer.

Att investera i DOOH har stora fördelar och kan ge dig som fastighetsägare ökade direkta intäkter likväl som indirekta genom att DOOH-ytorna används till att förhöja upplevelsen av er miljö.

På kort sikt vet vi att ROIn för en investering i DOOH genererar 1,3x och att etablera en OOH yta på sin fastighet, vet vi sedan tidigare genererar ett ROI över 1.

Men att investera i DOOH är än mer effektivt och ger hela 42% i uppmätt effekt jämfört med OOH.

Vill ni veta mer om hur ni kan öka intäkterna för er fastighet, så tveka inte att kontakta någon i vårt team nedan.

Kontakt

Carl Fredrik Mannerberg

Joint MD
carl.fredrik.mannerberg@oceanoutdoor.se
+46 725 053 919

Hoss Khosravi

Nordic CDO
hoss.khosravi@oceanoutdoor.se
+46 708 551 958


© 2024 - Ocean Sweden