I teknologins framkant

Nyckeln för att hänga med i och utnyttja fördelarna med dagens D/OOH är att göra det kreativa tillgängligt. Det omöjliga möjligt.

Ocean Labs går i spetsen för den kreativa utvecklingen genom att slå samman skala, effekt och räckvidd med flera integrerade teknologier, och utveckla mediet för att göra det mer relevant för dagens publik.

Vi är experter på att utnyttja teknik, innovation och känslomässig triggning för att tänja på gränserna för OOH.

Data driven

Ett relevant datadrivet budskap vid rätt tidpunkt ger 32 % högre hjärnrespons jämfört med icke dynamiska kampanjer. Alla tillgängliga datakällor är kopplingsbara till DOOH som trigger eller feed.

Haptics

Skapa interaktion och låt betraktaren ta över våra ytor med handrörelser för att skapa ett minne för livet. Med ultraljudsteknologi blir du en del av och kan styra innehåll.

DeepScreen™

Med Oceans DeepScreen™ 3D -teknik kan annonsörer förvandla en vanlig kampanj till något verkligt extraordinärt. Låt oss hjälpa er att lyfta ert varumärke till den tredje dimensionen.

AR[DOOH]

Mobilt immersivt eller både och. Boosta ditt budskap med Augmented Reality.

Ocean Labs erbjuder även DOOH[AR], som till skillnad från andra mobila AR-plattformar har kapacitet att låta ett tvåsiffrigt antal användare simultant interagera med digitala utomhusytor och inneslutas i annonsörens värld.

Se produkten in action här: KLICKA HÄR

AI Window

Redan förra hösten lanserade vi något vi kallar AI Window. Det är förmodligen en av världens första utomhusytor som kombinerar både AI & AR.

Här låter vi användaren förändra en miljö, i det här fallet Kungsgatan, helt efter tycke och smak och resultaten är häpnadsväckande.

Redan 3-4 veckor efter att verktygen var tillgängliga var vi live med lösningen.

AI Photo Booth

AI Photo Booth låter dig och dina vänner vara del av en make-over. Den är GDPR-säkrad och har med de senaste AI-modellerna nått en fantastisk nivå.

Hårdvarumässigt är den också extremt nedskalad då det mesta sker i molnet. Detta gör att upplevelsen blir enklare att skala ut i räckvidd.

Det finns också en Call-to-action vilket gör att upplevelsen inte tar slut vid skärmen utan lever vidare mobilt.  

Special Builds

Förstärk din digitala eller analoga kampanj med en Special Build. Allt från gigantiska glassar till världens största Boba Fett hjälm är möjligt.

MR

Blanda verkliga och virtuella element och låt dem interagera med Mixed Reality.

Murals

Ocean Outdoor är ledande inom Fasadmålningar eller “Murals”. Handmålade och kurerade Muraler med en otrolig detaljrikedom lyfter stadsbilden och får ditt budskap att sticka ut.

Vepor

Ocean är marknadsledande på storformatsvepor. Förstärk din bannerkampanj med Special Builds, Neon eller digitala ad-ons.

Projection Mapping

Använd projicering och byggnadens arkitektur för att förhöja din kampanj under årets mörkare månader.

Om Labs

Ocean Labs mål är att utveckla utomhuskanalen, skapa unika kreativa lösningar och flytta fram gränserna för vad som är möjligt inom D/OOH.

Ocean Labs slår samman skala, impact, räckvidd och ikoniska platser med integrerade teknologier.

Tillsammans med byråer och annonsörer skräddarsyr Ocean Labs kampanjer för att göra dessa mer relevanta för omvärlden.

Hör av dig: labs@oceanoutdoor.se

Richard Stiller
Head of Labs
richard.stiller@oceanoutdoor.se

Rebecka Persson
Client Solutions & Creative Manager
rebecka.persson@oceanoutdoor.se

Kristina Riley
Tech & Innovation Manager
kristina.riley@oceanoutdoor.se


© 2024 - Ocean Sweden