Nätverk & Serier

Vi erbjuder ett flertal olika nätverk, och inom dessa ett antal serier. Scrolla för att läsa mer om respektive nätverk eller klicka på respektive nätverks namn.

The Loop

The Loop finns på det bästa platserna i gatumiljö i Stockholm City.

14 särskilt utvalda digitala ytor – självklart med full motion – som ger hög räckvidd i innerstan och med stora möjligheter till kreativa möjligheter i form av tech eller special builds.

Mer info om The Loop

THE GRID

STORA YTOR. STORA STÄDER.

Sveriges största full-motion, large format DOOH-nätverk med 30 stora impactytor i köpcentrum, centralstationer och i stadsmiljö i storstad.

Digitala large format ytor som de i The Grid påvisar liknande värden av memory encoding som TV enligt vår Neuroscience research.

Vill ni nå uppnå de effekterna i utomhusmediet är The Grid svaret och här når ni även en målgrupp på 18-34 år som TV har svårt att nå.

Mer info om The Grid

XL Network

Extra Large. Extra Impact. Extra Coverage. 

Med 42 large format ytor i de största, mest trafikerade och pendlartäta städerna är XL Network Oceans premiumpaket för DOOH roadside. 

När resandet med bil ökar för varje år är digitala utomhusannonsering längs vägar och vid välfyllda parkeringar fortfarande platsen att synas på.

Via Oceans handplockade premiumskärmar vid platser med hög trafik och långa uppehållstider, är XL Network det bästa sättet att nå bilister och pendlare.

Mer info om XL Network

ANALOG

Banners
Vi är marknadsledande när det gäller storformatsbanner på fasader, med ytor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Veporna levereras med allt inkluderat för att underlätta för dig som köpare. När vi säger allt inkluderat är det bygglov, tillstånd, produktion av miljövepa, montage, demontage och belysning.

Muraler
Vi erbjuder en helhetslösning och samarbetar med några av Sveriges bästa artister som kan måla i alla önskade stilar. Idag erbjuder vi ytor i Stockholm och Göteborg. Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer.

Eurosize
Centralstationer och gatumiljö – vi erbjuder mer än 600 Eurosize ad-shells, strategiskt placerade vid några av landets mest besökta platser. Genom Oceans Golf Network når du 500 000 Svenska golfare årligen, vilket ger dig en unik möjlighet till kommunikation i en positiv kontext.

Mer info om Analog


© 2024 - Ocean Sweden