Impact

Oavsett om det handlar om att kommunicera stort eller att göra det på ett oväntat sätt, kan vi hjälpa dig att nå fram med ditt budskap.

Med attraktiva Impact-ytor i Sveriges största städer når du inte bara ut till en stor publik, utan att du blir faktiskt sedd.

Med unika exponeringslösningar som vepor, digitala skärmar i storformat utomhus, eller helt skräddarsydda kreativa lösningar, skapar vi levande städer och tar ditt budskap direkt till dess invånare.

Prislista Ocean Outdoor

OOH

Vårt team har lång erfarenhet av alla kategorier inom OOH och det är Ocean som driver OOH framåt genom innovation, teknik och impact. Sammantaget gör det att vi oavsett om du vill nyttja kraften i full motion DOOH, använda traditionell OOH eller kombinera de båda kommer att ge dig en kraftfull kampanj.

Digital Out of Home

Vi har ett DOOH-nätverk i storformat som sträcker sig från Kiruna till Malmö och finns på platser där mediebruset är mindre och impacten större. Snittstorlek per storformatsskärm är 40 kvm. Skärmarna finns på handelsplatser, i citylägen och trafiklägen, där många människor rör sig och är mottagliga för ditt budskap.

Flexibiliteten i DOOH ger valfria dagar för kampanjstart, möjlighet att jobba med olika typer av material, tidsstyra över dygnet och att synas med dynamiskt innehåll.

Kontakta oss för offert på våra 150 rikstäckande DOOH-ytor.

Prislista Icons

Vepor

Vi är marknadsledande när det gäller storformatsvepor på fasader, med ytor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Veporna levereras med allt inkluderat för att underlätta för dig som köpare. När vi säger allt inkluderat är det bygglov, tillstånd, produktion av miljövepa, montage, demontage och belysning.

Prislista Vepor

Murals

Creative

Vi hjälper dig att ta fram precis rätt uttryck för ditt budskap, så att det får människor att se det – kanske till och med förvånas – och får medierna att sprida det vidare. Vi jobbar ut koncept, grafiska material och alla möjliga (o)tänkbara kreativa lösningar för utomhusreklam.


© 2024 - Ocean Sweden