Ocean har tillsammans med Hand Made Media ingått ett partnerskap för att ta utvecklingen av handmålat och Muraler till nästa nivå.

Under varumärket Muraler erbjuder Ocean sina kunder unika Impact-lösningar för att skapa en Wow-känsla på centrala och välbesökta platser i Stockholm. Tillsammans med Hand Made Media, så utökar Ocean nu sitt bestånd och kommer iom samarbetet att kunna erbjuda hela 12 unika centrala ytor.

“Vi har en lång historia med muraler som artistisk krydda i erbjudandet och där vi företrädesvis arbetat med grafittimålning som uttrycksform. Hand Made Media är fantastiskt engagerade människor med marknadens kanske bästa känsla för muraluttrycket där varje målning görs för hand med pensel och miljövänlig färg. Med våra gemensamma ytor skapar vi Sveriges största och stilsäkraste muralerbjudande vilket vi successivt utvidgar till våra övriga nordiska marknader.”
Carl-Fredrik Mannerberg, Etableringsansvarig, Ocean Outdoor Sverige

“Sedan vi startade Hand Made Media för fem år sedan har vårt huvudfokus alltid varit det artistiska uttrycket sammankopplat med en strävan att vara marknadens mest miljövänliga alternativ. Att nu få komma in under ett av de absolut starkaste och mest professionella utomhusbolagen i Europa ser vi som ett optimalt steg för oss att fortsätta skapa färgstarka upplevelser för ännu fler kunder.”
Gustav Wallin, Hand Made Media

Vi på Ocean är oerhört glada och ser med spänning fram emot att kunna erbjuda våra kunder fler ytor, bättre kvalité samt ett miljövänligt alternativ tillsammans med vår partner Hand Made Media.

Se video nedan för att se mer av Hand Made Medias produktioner.

Hand Made Media Reel

Hand Made Media Reel