Ocean Outdoor Sweden 2020

 

The Art Of Outdoor – Att leda OOH in i framtiden med DOOH i fokus

Svetsa samman två konkurrenter till ett team, en kultur. Lansera ett varumärke i en värld av osäkerhet och under värsta tänkbara förhållanden.

Ja tack.

Man planerar alltid för olika scenarier och har aktiviteter kopplade till dessa. I en lanseringsplan för ett nytt varumärke brukar man vanligtvis inte behöva hantera den personliga och kommersiella impact som en pandemi har.

När vi skriver det här närmar vi oss med stormsteg slutet på 2020 och givetvis ser de flesta tillbaka på ett år som var bedrövligt på fler vis än ett.

Vi har mött det genom att arbeta både med er på marknaden, med flexibilitet och transparens i fokus, och genom outtröttlighet bakom kulisserna för att sammanfoga, tweaka och forma våra produkter, vår service och vårt varumärkes röst på marknaden.

Vi beslutade oss tidigt för att agera konkret med taktiska aktioner och proaktivitet som skulle bygga Ocean för framtiden. Vi skulle ge oss och vårt varumärke tid att etablera sig och växa istället för att agera stressat och oansvarigt.

Fokus har vi lagt på 5 områden:

– Relationer & service
– Team/kultur/Metodik
– Varumärke/Produkt/Training
– Finansiell kontroll
– Marketing & Communication

Entreprenörskap och under dog mentalitet ligger i vårt D.N.A. och som entreprenör tar du aldrig någonting för givet. Du strävar efter att vara bättre än gårdagen och du förstår att värdesätta starka relationer och att ha service närmast hjärtat.

Engelskan har ett ordspråk som sätter fingret på detta:

When you drink the water, don’t forget those who dug the well.

Ocean kommer aldrig att tappa sitt entreprenöriella mindset och viljan att leverera OOH som det ska vara.

2021 har vi mycket att bevisa men är fast beslutna om att med DOOH i fokus och tillsammans med er leda OOH in i framtiden.

För att ringa in 2020 och visa på vilken kraft som finns i vår kanal har vi satt ihop en film. Klicka för att se.

Hoppas ni tycker om den.

Avslutningsvis vill vi önska er en riktigt fin Jul & Gott Nytt År!